L’Oréal Paris Mythic Oil Nourishing Oil

Takket være de naturlige oljene gir kolleksjonen L’Oréal Paris Mythic Oil næring, glatthet og lysning av hver eneste hårtype.

Den er tilgjengelig i fire versjoner: Nourishing Oil (universell), Shimmering Oil (lysnende), Rich Oil (for tørt og uregjerlig hår) og Colour Glow Oil (for farget hår).

Innhold og virkning:

Formelen til de hårpleiende oljene fra L’Oréal Mythic Oil Nourishing Oil gir passende næring til håret takket være ingrediensene i sammensetningen av de naturlige oljene (avokadoolje og druefrøolje). Til tross for de naturlige oljene inneholder L’Oréal Mythic Oil også silikoner og alkohol.

Avokadoolje – gir mye næring, regenererer og styrker den naturlige beskyttende barrieren takket være sammensetningen som er rik på fettsyrer (Omega 3 og Omega 9), mineraler (magnesium, mangan, fosfor, potassium, sodium og sink) i tillegg til vitaminkompleks (A, E, C, D, K og B).
Druefrøolje – glatter ut og gir fuktighet mens den gjør håret mer elastisk og håndterlig takket være umettede fettsyrer, E-vitamin, A-vitamin og B6-vitamin, i tillegg til mineraler.

Formel:

KONSISTENS – L’Oréal Mythic Oil er et produkt med flytende og oljete formel som er lett nok til ikke å gjøre håret fett eller tynge det ned. Oljen er hurtigabsorberende og trenger godt gjennom hårstrukturen – dette er egenskapene som gjør at produktet fungerer på en fordelaktig måte.

DUFT – den universelle oljen Nourishing Oil fra L’Oréal Mythic Oil-kolleksjonen har en behagelig, delikat duft som kan minne om aromaen til vårblomster. Selv om duften er intensiv varer den ikke lenge i håret.

Bruksmåte:

Håroljen fra kolleksjonen Mythic Oil er et produkt som er beregnet på påføring etter sjamponering, som en slags booster som gjør styling og fiksing av håret enklere. Faktisk kan produktet tas i enten fuktig eller vått hår (før styling) – denne prosedyren skal gjøre håret lettere å gre siden den gjør håret mykere. Videre er L’Oréal hårolje god på å lysne tørt hår, som krever noe avlastning og beskyttelse mot dehydrering.

Oppsummering:

FORDELER:

  • gjenoppretter riktig fuktighetsnivå og næring i håret,
  • lysner, glatter ut, temmer og gjør håret mer elastisk,
  • lett formel,
  • universelt produkt (+ versjoner beregnet på forskjellige hårtyper),
  • elegant og hendig innpakning.

ULEMPER:

  • den behagelige duften forsvinner raskt scent,
  • inneholder silikoner og alkohol.

L’Oréal Paris Mythic Oil Nourishing Oil
6.1 Total Poengsum

Sammensetning
5.6
Konsistens
6.8
Duft
5.9
Effektivitet
6.1
Women's rating: 2.95 / 5 (1 votes)