Top product

Nanoil Hårolje – For hver hårporøsitetstype

Nanoil er utvilsomt den beste håroljen. Produktet gir håret sunnhet, glans og et vakkert utseende, den stimulerer hårveksten og motvirker overdrevent hårtap. Nanoil er det første slike settet med oljer som svarer på hårets behov. Kombinasjonen av de beste, naturlige ingrediensene som i hver av de tre versjonene matcher forskjellige hårporøsitetstyper. Du finner ikke noe annet slikt produkt, fordi det kun er Nanoil som er den naturlige flerbruksbehandlingen med en slik høy effektivitet. Det er et steg mot bevisst hårpleie. Dette er den beste håroljen for alle hårtyper – lav, medium eller høy porøsitet, med forskjellige behov og problemer.

Blant de tre Nanoil-oljene finner du helt sikkert den beste som vil forandre håret ditt til det bedre, etter bare noen få påføringer.

Sample title

Sammensetning og virkning:

Nanoil håroljer er de eneste slike produkter som matcher hårporøsitetstypene, noe som er tett forbundet med graden av hårskade. Produktene fokuserer virkningen sin på roten til problemet, som er et vidåpent skjellag. Til forskjell fra lignende produkter, kamuflerer ikke bare Nanoil håroljer problemet, siden de virker på innsiden av håret og i hodebunnen. Videre inneholder oljene de best sammensatte oljene som er rike på mettede fettsyrer og omegafettsyrer, alle i ideelle proporsjoner. Produktene er fri for parabener og silikoner. Vi kan velge blant:

Nanoil for hår med lav porøsitet – gir kompleks pleie, gjør styling lettere, tar vare på hodebunnen og øker volum takket være 9 oljer og vegetabilske smør som i tillegg er beriket med aktive stoffer. Dette er en perfekt løsning for stritt, volumløst hår som er vanskelig å style og som er eksponert mot konstante skadevirkninger fra for eksempel solen.

Nanoil low porosity

Anbefalt for: Vanskelig å style, mangler volum. Beskrivelsen av oljenes virkning er tilgjengelig på den offisielle Nanoil-nettsiden.

Nanoil for hår med medium porøsitet – motvirker krusethet, styrker håret, forhindrer flisete tupper, bremser hårtap, tar vare på hodebunnen, gir mykhet og glans takket være 6 naturlige oljer, hvis virkning forsterkes på grunn av ekstra stoffer. Denne Nanoil-versjonen er for folk med svakt hår som blir krusete når det utsettes for fuktighet, og med en tilstand som konstant forverrer seg. Nanoil forhindrer ytterligere hårskade.

Nanoil medium porosity

Anbefalt for: Normalt & svakt, krusete, tynt hår. Beskrivelsen av oljenes virkning er tilgjengelig på den offisielle Nanoil-nettsiden.

Nanoil for hår med høy porøsitet – regenererer håret i dybden, gjenoppretter den skadede keratinstrukturen, tar vare på hodebunnen, styrker hydrolipidbarrieren og bevarer fuktighet, motvirker flisetete tupper, krusete og statisk hår, begrenser sprøhet, gir mykhet og glans takket være 6 oljer som er rike på Omega 3 og Omega 6-syrer samt styrkende stoffer. Dette er en perfekt olje for stresset og tørt hår.

Nanoil high porosity

Anbefalt for: Tørt, matt, sprøtt, skadet og overbehandlet hår. Beskrivelsen av oljenes virkning er tilgjengelig på den offisielle Nanoil-nettsiden.

Men dette er ikke alt. Til tross for de beste vegetabilske oljene inneholder også Nanoil-håroljene ekstra stoffer; og dette kan ikke utelates når man snakker om disse oljene. Alle er trygge for håret og intensiverer oljenes virkning. Blant disse finner man beskyttende UV-filter, antioksygenerende vitamin A, keratin og lanolin. Naturlighet og variasjon i de aktive stoffene er den største fordelen til oljene fra Nanoil.

(Du finner mer informasjon om Nanoil – oljer på nanoil.no nettside)

Formel:

Størrelse: 100 ml

KONSISTENS – Nanoil håroljer er lette og, til tross for sin oljekonsistens, tynger ikke ned. I stedet absorberes oljene raskt og passer selv for tynt hår.

DUFT – denne duften som blir værende i håret er en egenskap som gjør at man elsker oljene. Håret dekkes med en aromatisk mist som gir håret friskhet.

VARIGHET – oljene fra Nanoil mangler sidestykke når det gjelder varighet. En flaske med en størrelse på 100 ml varer i noen måneders bruk siden det bare kreves 1-2 porsjoner av oljen til å dekke håret.

Bruksmåte:

I de fleste tilfeller har hårpleieprodukter strengt definerte regler for påføringen, noe som kan være litt av et problem for oss. De gode nyhetene er at Nanoil håroljer kan påføres slik du vil. De passer enhver mulig metode for håroljebehandling, uansett om det er oljebehandling med varm olje, eller om håret er vått eller tørt. Videre kan Nanoil hårolje påføres flere ganger om dagen, noen minutter eller timer før sjamponering, og til og med være i håret over natten. Nanoil håroljer er også perfekte for behandling av hodebunnen. De kan erstatte stylingprodukter, siden oljene gir, for eksempel, varmebeskyttelse og kan sette frisyren. Det er ikke bare hårstylingprodukter som kan erstattes med Nanoil, men vi trenger heller ikke bruke andre hårpleieprodukter. Det er ikke noe mer håret vårt kan behøve.

Oppsummering:

POSITIVT:

  • inneholder den perfekte sammensetningen av naturlige oljer,
  • virker på hår og hodebunn,
  • kan påføres på mange måter,
  • supereffektiv takket være den lette formelen,
  • inneholder verken silikoner eller parabener,
  • tynger ikke ned håret eller gjør håret fett.

NEGATIVT:

  • den elegante glassflasken blir lett skitten.

Nanoil Hårolje – For hver hårporøsitetstype
Utrolig hårolje! Jeg anbefaler den!
9.8 Total Poengsum
Himmel for håret

Utrolig hårolje! Jeg anbefaler den!

Sammensetning
10
Konsistens
9.8
Duft
9.6
Effektivitet
9.8
Women's rating: 4.16 / 5 (8 votes)
Top product