Davines Essential Haircare OI/OIL Absolute Beautifying Potion

Essential Haircare OI/OIL er en flerfunksjonell olje fra Davines, som kombinerer pleiende egenskaper med å legge til rette for hårstyling. OI/OIL fra Essential Haircare-kolleksjonen er en harmoni av antikke, orientale oljer, som skaper formelen til en universell eliksir for vakkert hår.

Den ekstra fordelen til Essential Haircare-produktene er at de er helt miljøvennlige.

Innhold og virkning:

OI/OIL Absolute Beautifying Potion fra kolleksjonen Essential Haircare er en formel som er basert på en olje utvunnet fra frøene til Bixa Orellana-treet (plantasjer i Amazonas). OI/OIL Davines-preparasjonen er laget på en måte som skal gjøre håret delikat og glansfullt uten å tynge hårstråene. Videre legger formelen til rette for å kjemme og temme uregjerlige hårstrå. Produktet er beriket med en kombinasjon av oilete silikoner som ikke får håret til å klumpe seg sammen, men likevel dekker hårstråene med et beskyttende lag.

Roucou-olje (også kjent som Annatto) – gjenoppbygger hårets struktur, beskytter mot UV-stråling, har antioksiderende virkning og aksellererer hårvekst på grunn av stimulering av hårrøttene.
Palmyra Palmeolje (også kjent som Buriti) – takket være oljesyre og betakaroten gjør oljen håret mer elastisk, fuktig og velernært, siden den beskytter hårstråene mot aggressive ytre faktorer.
Solsikkeolje – glatter ut, mykgjør og gir glans til håret takket være mangfoldet av flerumettede syrer og E-vitamin.

Formel:

KONSISTENS – Davines Absolute Beautifying Potion har en tekstur som er typisk for denne typen produkter, som ikke er for flytende – denne egenskapen gjør påføringen lettvint. Selv ganske hyppig bruk av Davines-oljen tynger ikke ned håret, men det kan trigge flisete tupper.

DUFT – Essential Haircare OI/OIL kjennetegnes av en svært behagelig duft som dekker håret med den delikate aromaen til skogene i Amazonas. Duften blir værende i håret opptil flere timer.

EFFEKTIVITET – OI/OIL Davines er en svært effektiv formel som ved jevnlig bruk (selv et par ganger om dagen) dekker en seks måneders behandling. Selvsagt, hvis man bruker den sjeldnere, øker varigheten.

Bruksmåte:

OI/OIL Absolute Beautifying Potion fra kolleksjonen Davines Essential Haircare kan påføres på begge måter – som et produkt for å sette frisyren eller som et produkt som gjør stylingen enklere. Med dette i bakhodet kan produktet påføres enten i lengden og hårtuppene, eller i fuktig hår rett før føning.

Oppsummering:

FORDELER:

  • 100% miljøvennlig produkt,
  • todimensjonal påføring: hårstyling og hårpleie,
  • aksellererer hårvekst og beskyttelse av håret,
  • tynger ikke ned håret,
  • fri for parabener.

ULEMPER:

  • kan gi flisete tupper,
  • inneholder lette silikoner.

 

Davines Essential Haircare OI/OIL Absolute Beautifying Potion
5.8 Total Poengsum

Sammensetning
5.6
Konsistens
6.6
Duft
5.3
Effektivitet
5.7
Women's rating: 3.1 / 5 (1 votes)