Orofluido Beauty Elixir

Orofluidois er et universelt produkt utformet for alle hårtyper. Den fordelaktige virkningen gis takket være tre naturlige oljer. Som produsenten hevder, er produktet skapt for å gi håret næring, fuktighet og vitalitet, som det gir til hårstråene innenfra og ut.

Orofluido ble inspirert av de eldgamle hårpleietradisjonene til Berberkvinnene fra Marokko.

Innhold og virkning:

Orofluido Beauty er en hårolje som gjør god bruk av eldgamle hårpleieoppskrifter. Orofluido-oljen kombinerer egenskapene til det flytende gullet fra Marokko (arganolje), den lysnende linfrøoljen samt flytende silke som utvinnes fra papyrusolje. Orofluido skal gjøre håret mer elastisk og mykt, og gi hårstråene glans og en sunn lysning, gi volum, og forhindre floking.

Arganolje – gir næring til tørt og porøst hår, gir glans, gjør børsting lettere, temmer uregjerlig hår og øker hårveksten – alt takket være E-vitamin.
Linfrøolje – stimulerer hårvekst og gir håret fuktighet i dybden, mens den gir håret mykhet, og en silkeaktig og sunn glans.
Ciboraolje – gir beskyttelse mot frie radikaler, gir volum samt glatthet takket være fettsyrer og vitamin E.

Formel:

KONSISTENS – Orofluido Beauty Elixir har en konsistens som er typisk for oljer, som er noe flytende men ikke gjør påføringen vanskeligere. Eliksiren kan tynge ned håret hvis den tas i lengdene. Produktet vil ikke virke bra med alle hårtyper.

DUFT – Orofluido Beauty har en svært behagelig duft som kombinerer en ravaktig aroma med en note av vaniljeessens. Denne duften stimulerer sansene og kan gi assosiasjoner til orienten.

EFFEKTIVITET – Orofluido Beauty Elixir er et produkt med medium effektivitet, på grunn av den flytende konsistensen. På grunn av dette er det svært godt mulig å påføre mer av produktet enn det er bruk for.

Bruksmåte:

Eliksiren med en ravaktig duft er en olje for alle hårtyper. Faktisk trenger den ikke å skylles ut. Den kan påføres enten fuktig eller tørt hår. Det er verdt å huske at Orofluido Beauty Elixir må påføres jevnt i lengdene.

Oppsummering:

FORDELER:

  • kompleks av tre naturlige planteoljer,
  • relevans til gamle hårpleietradisjoner,
  • fuktighet, næring, glatthet og glans,
  • svært behagelig, orientalsk duft,
  • elegant innpakning.

ULEMPER:

  • kan tynge ned håret,
  • medium effektivitet.

 

 

 

Orofluido Beauty Elixir
4.2 Total Poengsum

Sammensetning
3.9
Konsistens
4.5
Duft
4.9
Effektivitet
3.5
Women's rating: 2.1 / 5 (1 votes)