Moroccanoil® Treatment Light

Moroccanoil® Treatment Light er en universell olje som er utformet med tanke på lyst og bleket hår. Moroccanoil® behandling for lyst hår er en formel som fikk i gang populariteten til produkter designet for hårpleie med olje.

Dette lette produktet fra Moroccanoil® gir næring, gjenoppbygger og reparerer hårets struktur.

Innhold og virkning:

Den fordelaktige virkningen til Moroccanoil® Treatment Light er mulig hovedsakelig takket være to naturlige ingredienser som påvirker hårstruktur som er skadet av kjemisk behandling, høye temperaturer, ytre faktorer og styling. Denne regenereringen av protein forsterkes takket være arganolje (også kjent som ‘Det flytende gullet fra Marokko’) og linfrøekstrakt. Videre inneholder sammensetningen også to silikoner(Cyklometikon og Dimetikon) som motviker statisk men glatt hår og gjør det lettere å gre håret. Moroccanoil® hårolje inneholder ikke alkohol.

Arganolje – gir dyp næring og gjenoppbygger håret. Takket være E-vitamin, fettsyrer og Omega-3-styrer forbedrer oljen hårets tilstand og motvirker samtidig flisete tupper.
Linfrøekstrakt – forbedrer hårets tilstand, gir fuktighet, styrker og stimulerer hårveksten takket være vitaminer og mikroelementer (som magnesium, kalsium, sink og jern).

Formel:

KONSISTENS – Moroccanoil® Treatment Light for blondt hår har medium tykkelse og har gulaktig farge. Den er lett å påføre siden den ikke tynger ned håret. Oljens formel skaper en beskyttende barriere rundt hvert eneste hårstrå uten å klistre dem sammen. Dette gjør det mye lettere å gre håret. Videre absorberes produktet svært raskt.

DUFT – Produktet har en svært behagelig, søt duft som fungerer som aromaterapi. Den varer lenge i håret.

EFFEKTIVITET – Moroccanoil® Treatment Light for blondt eller bleket hår er svært effektivt takket være pumpedispenseren som gir presis dosering av produktet som er nok til en enkelt påføring.

Bruksmåte:

Moroccanoil® Light Treatment for blondt og bleket hår kan påføres på tre måter: som en balsam, som forberedelse til hårstyling, og som et hårfesteprodukt. Hvis det påføres fuktige hårstrå gjør dette oljepleieproduktet at tiden man trenger til å føne håret kortes ned. Det kan også påføres i tørt hår for å temme uregjerlig hår, gi håret glans eller gi kun hårtuppene næring.

Oppsummering:

FORDELER:

  • naturlige planteekstrakter,
  • behagelig, langvarig duft,
  • kompleks næring og fuktighet,
  • gjenoppbygging og regenerering av skadde hårstrå,
  • passer for farget og lyst hår,
  • kan påføres på mange måter.

ULEMPER:

  • kan ‘overtilføre’ håret med proteiner, spesielt hvis man påfører oljen for ofte,
  • inneholder silikoner.

 

Moroccanoil® Treatment Light
8.9 Total Poengsum

Sammensetning
8.5
Konsistens
8.8
Duft
9
Effektivitet
9.3
Women's rating: 4.15 / 5 (1 votes)