Goldwell Elixir

Goldwell Elixir er en behandling som gir fuktighet, regenerering og glans til hår som trenger det. Denne allsidige arganoljen er beriket med Tamanuekstrakt.

Serumet passer for enhver hårtype og har et bredt bruksområde.

Innhold og virkning:

Elixir Goldwell er rik på nærende stoffer og vitaminer. Innholdet baserer seg på to planteoljer: regenererende olje fra det marokkanske argantreet, samt beskyttende ekstrakt fra det polynesiske treet som kalles Tamanu. I tillegg inneholder Goldwell Elixir også uoppløselig silikon (Fenyltrimetikon) som gir håret mykhet og glatter ut hårstråene. Videre kjennetegnes stoffet av sine svært beskyttende egenskaper. Til tross for de allerede oppramsede ingrediensene, inneholder produktet også ren tokoferol (bredt kjent som E-vitamin) og UV-filter.

Arganolje – fyller på rikelig med fuktighet og regenererer hårstrukturen takket være E-vitamin og essensielle umettede fettsyrer. Videre kan arganoljen beskytte håret mot den nedbrytende virkningen til UV-stråling, nøytraliserer frie radikaler og gjør håret mer elastisk.
Tamanuolje (også kjent som Bora Bora-olje eller Kamaniolje) – gir håret næring fra innsiden, gir fuktighet og beskytter håret takket være antioksidanter. Videre har oljen håravslappende egenskaper.

Formel:

KONSISTENS: Elixir Goldwell er en vektløs hårolje som absorberes nesten umiddelbart. Den produserer resultater som er lette å merke etter bare første gangs bruk. Igjen tynger ikke produktet ned håret, får ikke håret til å klumpe seg sammen og gjør det heller ikke fett.

DUFT: Goldwell Elixir kjennetegnes av en svært behagelig og delikat duft som blir værende i håret opptil flere timer.

EFFEKTIVITET: produsenten hevder at en 100-milliliters pakke dekker rundt 85 påføringer. Hvis man regner med hvor ofte oljen brukes og sammenligner det med antallet påføringer som gis av andre, lignende produkter, er ikke Goldwell Elixir så effektivt som man kanskje skulle tro.

Bruksmåte:

Det er ikke nødvendig å skylle av håroljen til Goldwell etter påføring. Faktisk finnes det to måter å påføre produktet på, og hver av teknikkene gir forskjellige resultater. Hvis den påføres i fuktig hår (for eksempel i håndkletørket hår) glatter oljen ut håret, gir det glans, gjør det lettere å gre siden den beskytter mot termiske og mekaniske skader (under styling). Hvis den påføres i helt tørt hår, gir Goldwell Elixir glatthet, glans og kontroll over kruset hår mens den definerer hårstråenes farge.

Oppsummering:

FORDELER:

  • kombinasjon av naturlige planteoljer,
  • fuktighet, regenerering, glatthet, glans og beskyttelse,
  • for alle hårtyper,
  • vektløs formel,
  • elegant og funksjonell innpakning.

ULEMPER:

  • medium effektivitet,
  • inneholder silikoner.

Goldwell Elixir
8 Total Poengsum

Sammensetning
7.2
Konsistens
9.2
Duft
8.6
Effektivitet
7
Women's rating: 4.15 / 5 (1 votes)