Castor Oil Hollywood Beauty

Castor Oil er et produkt som er beregnet på å gi hår og hodebunn næring, og ble lansert på det amerikanske markedet takket være merket Hollywood Beauty Beverly Hills.

Produktets virkning fokuserer mest på umiddelbar aksellerering av hårveksten, i tillegg til å gi lindring for irritasjoner, å gi fuktighet og regenerering.

Innhold og virkning:

Hollywood Castor Oil er et produkt som er rikt på naturlige planteoljer, som lakserolje, søtmandelolje, jojobaolje, Saflorolje og naturlig kokosmør. I tillegg er sammensetningen beriket med ‘ungdomsvitaminet’ – E-vitaminer som forhindrer aldring av håret. En annen ingrediens som er verdt å nevne er lanolin (en naturlig voks som beskytter ullen og huden til sauer) som forbedrer hodebunnens lipidbarriere.

Lakserolje – styrker håret og gjør det tykkere, gir hodebunnen næring og stimulerer hårrøttene, noe som har merkbar effekt på hårveksten.
Mandelolje – øker blodsirkulasjonen i hodebunnen, styrker hårrøttene, beskytter mot den destruktive virkningen av ytre faktorer og gir næring takket være A og E-vitaminer.
Jojobaolje – gir hodebunnen næring og fuktighet, beskytter, regenererer og lindrer hodebunnsirritasjoner. En slik virkemåte er mulig takket være A, E og F-vitaminer, umettede fettsyrer samt fiber.
Saflorolje – gir dyp fuktighet og gir lettheten tilbake takket være en høy konsentrasjon av flerumettede Omega 6-syrer.
Kokosmør – gir perfekt fuktighet, pleier, glatter ut og mykgjør både hodebunn og hår. Videre har kokosmør antioksiderende virkning.

Den største kontroversen handler om minkefettolje. Produsenten forsikrer om at stoffet hentes ut fra levende dyr, noe som utvilsomt betyr at ingen dyr blir drept med det til hensikt å lage skjønnhetsprodukter. Sannheten er at minkeolje er ført opp som en av de siste ingrediensene, så konsentrasjonen i Hollywood Castor Oil er forsvinnende liten. Generelt har minkeolje fuktighetsgivende, mykgjørende og utglattende egenskaper.

Formel:

KONSISTENS – Hollywood Castor Oil har til forskjell fra andre oljepreparater en svært tett konsistens, noe som gjør det vanskelig å fordele produktet jevnt. Teksturen kan sammenlignes med Vaselin. Kun etter å ha varmet det opp blir det mulig å påføre produktet. Selv om Hollywood Castor Oil absorberes raskt, kan det forårsake stor skade hvis det brukes feil.

DUFT – Castor Oil av Hollywood Beauty har en svært delikat, frisk og kremete duft som gjør påføringen behagelig.

EFFEKTIVITET – På grunn av påføringsmåten er dette amerikanske komplekset av oljer kjent som Castor Oil et svært effektivt produkt. Som nevnt over skal oljen kun påføres i hodebunnen. En liten mengde av produktet er nok til å gi hårrøttene de nødvendige ingrediensene.

Bruksmåte:

Det amerikanske oljekomplekset Castor Oil er et produkt som kun bør påføres i hodebunnen. Det skal masseres inn i enten tørr eller fuktig hodebunn. Produktet må ikke påføres i håret. Det kan bli værende over natten, eller bare tas i et par minutter før sjamponering. Det er svært viktig å skylle produktet ut nøye.

Oppsummering:

FORDELER:

  • lengre hår opptil 2 tommer innen en måned,
  • sterkere, tykkere og forlenget hår,
  • naturlige planteolje,
  • svært effektiv formel.

ULEMPER:

  • oljer av animalsk opprinnelse i sammensetningen,
  • kun for hodebunn,
  • kan dehydrere hvis påført i håret,
  • problemer med påføring og fjerning av produktet.

 

Castor Oil Hollywood Beauty
5.3 Total Poengsum

Sammensetning
6
Konsistens
4.6
Duft
5.1
Effektivitet
5.5
Women's rating: 2.05 / 5 (2 votes)