Dove Advanced Hair Series Pure Care Dry Oil

Pure Care Dry Oil fra Dove (en del av Advanced Hair Series) er en lett olje beregnet på alle hårtyper.

Hovedmålet til behandlingen (som inkluderer macadamiaolje) er å gi næring, fuktighet og gjenoppbygge hårets glatthet.

Innhold og virkning:

Den komplekse pleien som gis av Dove Pure Care Dry Oil gis av den innovative teknologien og de naturlige, nærende ingrediensene (et kompleks av seks planteoljer), som tilfredsstiller behovene til hver hårtype. Sammensetningen av Doves olje er beriket med UV-filter, som har til mål å beskytte håret mot den skadelige virkningen fra solstrålingen.

Macadamiaolje – regenererer håret, gir næring, glatter ut, mykgjør og gir hårstråene elastisitet takket være umettede fettsyrer, mineraler og vitaminer.
Kokosolje – gir intensiv næring, dyp fuktighet og gjenoppbygger strukturen til skadet hår.
Mandelolje – gir fuktighet og lindrer irritasjoner. Takket være de nærende stoffene (som mineraler, proteiner og vitamin A, E, D og B) er oljen i stand til å beskytte hårcellene mot aldring.
Solsikkeolje – styrker, gir fuktighet og øker hårets volum. I tillegg er den ansvarlig for å gjenoppbygge naturlig, sunn glans i hårstråene.
Afrikansk palmeolje – gir fuktighet, toner, glatter ut, gir næring og har antioksiderende egenskaper. Alt takket være betakaroten, coenzym Q10, samt vitamin A og E.
Granateplefrøolje – stimulerer produksjonen av kollagen, beskytter sensitiv hodebunn og hårets struktur ettersom den gjør håret elastisk igjen.

Formel:

KONSISTENS – den gylne Advanced Hair Series Oil har en flytende, delikat konsistens. Denne lette formelen tynger ikke ned håret og gir en ufettet finish.

DUFT – Pure Care Dry Oil har en karakteristisk, intensiv aroma. Faktisk kan duften beskrives som sitrus og blomsterparfymer, men det er likevel ikke alle som er fornøyd med selve duften. Sannheten er at den ikke holder seg lenge i håret.

EFFEKTIVITET – Dry Oil fra Dove er et produkt med medium intensitet. To pumper er akkurat nok produkt til å dekke hår av medium lengde. Videre kan forbruket av oljen holdes øye med takket være den gjennomsiktige pakken.

Bruksmåte:

På samme måte som andre håroljer kan Dry Oil fra Dove Advanced Hair Series påføres på mange måter. Den legger til rette for næring til hårstråene hvis den tas på rett før eller etter sjamponering. Det er mulig å holde fuktigheten på riktig nivå ved å massere oljen inn i fuktig eller håndkletørket hår (rett etter sjamponering). Pure Care Dry Oil kan også brukes som et produkt som forbedrer virkningen til andre hårpleieprodukter (det holder å ta noen dråper av produktet i en balsam eller hårmaske).

Oppsummering:

FORDELER:

  • kompleks av naturlige oljler,
  • lett påføring,
  • forskjellige bruksmåter,
  • estetisk og funksjonell innpakning.

ULEMPER:

  • inneholder silikoner og parafin.

Dove Advanced Hair Series Pure Care Dry Oil
4.9 Total Poengsum

Sammensetning
4.3
Konsistens
5
Duft
5.3
Effektivitet
5
Women's rating: 2.95 / 5 (1 votes)