Kemon Actyva Bellessere Oil

Kemon Actyva Bellessere Oil er en luksuriøs kombinasjon av naturlige oljer med regenererende og beskyttende egenskaper. I følge produsenten er produktet laget takket være Middelhavsområdets hårpleietradisjoner.

Denne ‘skjønnhetsnektaren’ er et svært nærende produkt som, slik som er typisk for håreliksirer, regenererer, beskytter og glatter ut hårstråene.

Innhold og virkning:

Actyva Bellessere Oil av Kemon er et produkt som påvirker tilstanden og utseendet til håret på en ganske positiv måte. Videre er produktet i stand til å fikse frisyren siden den har beskyttende egenskaper. Selve egenskapene er resultatet av en presist utviklet sammensetning, som er basert på argantreolje, linfrøolje og olje fra det afrikanske palmetreet. Kemon Actyva Bellessere Oil er også beriket med naturlig antioksiderende og mykgjørende stoffer. Videre inneholder ikke oljen stoffer som gjør håret flatt eller forårsaker irritasjoner.

Arganolje – regenererer, gir fuktighet og beskytter huden. Takket være en stor mengde E-vitamin og Omega-6-syrer med antioksiderende egenskaper, bremser oljen hårets aldringsprosesser.
Linfrøolje – gir håret næring og mykhet. Videre glatter oljen ut håret, og gir det naturlig glans takket være en høy konsentrasjon av Omega-3 og Omega-6-syrer.
Afrikansk palmeolje – gir fuktighet selv til supertørt hår og hodebunn, glatter ut og gir næring takket være innholdet av umettede fettsyrer.

Formel:

KONSISTENS – Oljen Kemon Actyva har en eksepsjonelt lett formel for et produkt som inneholder planteoljer. Takket være selve konsistensen er produktet lett å påføre og absorberes raskt. Dessverre varer ikke nærings- og utglattingseffekten særlig lenge.

DUFT – Actyva Bellessere Oil fra Kemon er et produkt med svært delikat og subtil duft som stimulerer sansene og gjør påføringen behagelig.

EFFEKTIVITET – oljen er ganske effektiv, siden et par dråper av det essensielle serumet er nok til å dekke alle hårstråene jevnt.

Bruksmåte:

Håroljen Bellessere Oil fra Actyva-kolleksjonen designet av det italienske merket Kemon kan påføres på minst tre måter: før sjamponering, etter sjamponering eller som et produkt for å sette hårfrisyren. Faktisk kan produktet tas i enten fuktig eller tørt hår. Kort sagt må oljen masseres inn i hodebunn og hårstrå. Den kan også tilsettes balsam eller hårmaske (helst fra Actyva-kolleksjonen).

Oppsummering:

FORDELER:

  • regenerering, fuktighet og glatthet,
  • håret beskyttes mot skadelige faktorer,
  • superlett formel,
  • kompleks av naturlige oljer,
  • hendig innpakning.

ULEMPER:

  • resultatene er ikke langvarige.

 

Kemon Actyva Bellessere Oil
7.2 Total Poengsum

Sammensetning
6
Konsistens
7.9
Duft
7.6
Effektivitet
7.3
Women's rating: 2.28 / 5 (2 votes)